Hírek: Lesz új Alien

A Fox hivatalosan is bejelentette, hogy új részt kap a legendás űrhorror

Méghozzá olyan mester fogja elkészíteni, aki az egyik legerősebb tagja a sci-fi új hullámának.
Neill Blomkamp rendezte ugyanis a zseniális District 9-et, valamint a Matt Damonos Elysiumot, idén pedig a Chappie című robotos filmmel jelentkezik.

A dél-afrikai direktor többször és több helyen is beszélt már róla, hogy mekkora rajongója az Alien franchisenak, és folyamatosan az jár a fejében, hogy egyszer majd bizony ő is készít hozzá tartozó epizódot.

A Fox stúdió vette is a lapot, és kapott a tehetséges filmes által felkínált lehetőségre. Blomkamp több saját maga által készített koncepció rajzot is közzétett azóta a saját twitterén és egyéb médiumokban.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy Sigourney Weavert sikerül-e meggyőzni, hogy térjen vissza az Alien 5 kedvéért Ripley bőrébe. Ebben talán egyedül Ridley Scott segíthet majd, aki jelen lesz a produkció mellett, mint producer, az ő kedvéért talán még a színésznő is elgondolkodik majd egy esetleges visszatérésen.

Ajánló
Kommentek
 1. Én

 1. han.G
  2015. március 4., szerda 20:27
  Válasz

  Azért az sem árt hozzá. :D Elvégre Scott kedvéért azt a pár perces szerepet is vállalta Weaver az Exodusban, amit másnak aligha tett volna meg. ;)

 2. Lengyel
  2015. március 4., szerda 11:01
  Válasz

  Weaver és Blomkamp nagy haverok lettek most a Chappie forgatása alatt,, sőt még Weaver kérte Blomkampot,hogyha sikerül egy új Alient a mozivászonra hoznia akkor vegye be a gárdába, szóval nem kell Scott segítsége :DDD