Hírek: Halle Berry sikereresen debütált sorozatával

Az Oscar-díjas színésznő tarolt a tv nézőknél

A világhírű színésznő is beállt abba a sorba, amibe korábban már sok neves kollégája mostanában, hogy felfrissítse karrierjét.

Ma már egyáltalán nem számít "cikinek", vagy másodhegedűsnek tv-ben szerepelni, mert a népszerűsége egy menő sorozatnak már egyáltalán nem elhanyagolható még a mozis sztárok körében sem.
Nemrég például Matthew McConaughey-t segítette hozzá egy Oscar-díjhoz az éppen az HBO-n futó True Decective című sorozata, ami nagyon jól sült el a karrierje szempontjából a színésznek. De sorozatozni kezdett már többek között Kevin Spacey, Dastin Hoffman, Woody Harrelson, Steve Buscemi, vagy éppen Kar Urban.

Az idén az új X-Men filmben találkozhattunk a neves színésznővel a nagyvásznon, a tv-ben pedig szintén egy sci-fi sorozatban mutatja meg magát.
Az Extant című széria első része remek eredménnyel debütált az USA-ban, ahol majd' 10 millióan követték figyelemmel Berry bemutatkozását a CBS csatornán. A Steven Spielberg által is felügyelt sorozatban egy a Földre visszatérő űrhajósnőt alakít az amerikai színésznő, a férjét pedig az egykor a Vészhelyzetben megismert Goran Visnijic játssza.

Ajánló
Kommentek
  1. Én