Guy Pearce visszatérhet a Prometheus 2-ben

A Peter Waylandet alakító színész bízik benne, hogy valamilyen formában újra a karakter bőrébe bújhat

Ridley Scott megosztó mozijának a folytatásában úgy tűnik nem csak a két főszereplő (Noomi Rapace, Michael Fassbender) tér vissza, hanem a történet szempontjából az egyik legfontosabb mellékalak is, a Wayland-Yutani vállalat elnöke is.

A első Prometheus filmben Guy Pearce által megformált figurát Scotték visszahozhatják a folytatásba is, annak ellenére, hogy a történet szerint megölte őt az egyik Tervező.
A brit színész sem zárkózik el egye esetleges folytatástól, sőt kijelentette, hogy nagyon szívesen eljátszaná újra az örökké élni akaró és ellentmondást nem tűrő dúsgazdag cégtulaj alakját, és mivel egy sci-firől van szó, ezért bármi előfordulhat.

A legvalószínűbb forgatókönyv szerint ezúttal már nem a nagyon megöregedett Waylandet alakítaná a Memento korábbi főszereplője, hanem fiatalkori énjét, például visszaemlékezések formájában. Egy másik felröppent pletyka, hogy az ő általa megalkotott android, David valahogyan megtalálná a módot gazdája feltámasztására.

Rossz hír viszont a rajongók számára, hogy mire ez kiderül még elég sokat kell várni, ugyanis a legendás rendező egyelőre más filmekkel van elfoglalva, így legkedvezőbb esetben is, csak 2016 második felében láthatjuk a Prometheus folytatását.

Ajánló
Kommentek
  1. Én