Trailer: Skin Trade

Akció történelem: Dolph Lundgren és Tony Jaa közösen irtják a rossz fiúkat!

A Skin Trade előzetesét látva minden bizonnyal sokaknak be fog ugrani a svéd óriás egyik legismertebb (és legjobb) filmje a Leszámolás Kis-Torikóban. Dolph Lundgren ott Brandon Lee-vel kapta szét a teljes helyi yakuzát, most pedig korunk egyik legjobb harcművészével, az Ong Bak sztárjával, azaz Tony Jaa-val az oldal harcol majd a bűnözők ellen.
A negatív oldalt a mindig stílusos Ron Perlman erősíti majd, de feltűnik majd 2 akció között(vagy épp benne) Peter Weller (egykori Robotzsaru), Celina Jade és Michael Jai White is.
De, ami még fontosabb, hogy a már említett Leszámolás Kis-Tokióban főgonosza, azaz Cary-Hiroyuki Tagawa is "benéz", így újra egy filmben szerepelhet a szőke akciósztárral.

Amerikában kis kópiaszámmal május 6.-ától adják majd a mozik. Hazánkban esélyes, hogy majd egyből lakossági forgalmazásban (dvd, blue-ray) jelenik meg, hacsak pár művészmozi le nem csap a vetítési jogokra, aminek biztos itthon is sok akciófilm rajongó örülne.

Trailer: The Shaman

Egy érdekesnek ígérkező sci-fi rövidfilm

A Marco Kalantari által készített film alig több, mint 17 perc, de az előzetese alapján megéri majd rászánni ezt a kis időt.

Trailer: Big Game

Sam L. Jackson seggét egy kis srácnak kell megmentenie!

Finn alkotásban fog feltűnni Samuel L. Jackson, aki az USA elnökét alakítja majd a Jalmari Helander által írt és rendezett akciófilmben. A filmben feltűnik még Jim Broadbent és Ray Stevenson is.

A Big Game Finnországban március 25.-én kerül a nagy vásznakra, míg Angliában május 8. lesz a premier. Magyarországi mozis forgalmazásról egyelőre nincs információ.

Trailer: A Lazarus hatás

Olivia Wilde hátborzongató!

A David Gelb által rendezett filmben Olivia Wilde-ot a halálból hozzák vissza, hogy utána ő kezdjen hullákat gyűjteni, elég bizarr és brutális módokon.
Magyarországi mozipremier: Április 16.

Csatlakozz a Filmplacc Facebook oldalához plusz tartalmakért!

Mostantól az filmelőzetesek nagy része ott fog kizárólag megjelenni!

Nehogy lemaradj a legújabb trailerekről! Március elsejétől a legtöbb előzetes már alapból ott fog landolni a Filmplacc.hu FB oldalán.
Ezért is érdemes beállítani az oldal követését, amit egy szimpla Lájkolással meg is tudtok oldani, továbbá Feliratkozással.

(Ha esetleg Facebook-on könnyebben megy nektek: https://www.facebook.com/pages/FilmPlacchu/825803077458421?fref=ts)

Csatlakozz, hogy le ne maradj a friss hírek mellett a legújabb előzetesekről sem!

A Filmplacc.hu honlap jobb oldalán kattints a FELIRATKOZÁS-ra! ;)

Trailer: Éjszakai hajsza

Új időpontot és új előzetest is kapott Liam Neeson és Ed Harris új akciófilmje

Ed Harris személyében végre emberére akadt a nyugdíjas korára akciósztárrá váló Liam Neeson. Azonban az Éjszakai hajsza (Run All Night) sokkal többnek tűnik egy szimpla akciómozinál, stílusos és minőségi élménynek tűnik.
Az előzetes azért is volt indokolt, mert áprilisról márciusra hozták előre a film bemutatóját.
A filmben az említett 2 remek színészen kívül szerepelni fog még többek között Genesis Rodriguez, Joel Kinnaman és Vincent D'Onofrio is.

Magyar mozipremier: március 12.

Trailer: Lost River

Ryan Gosling bemutatkozik, mint rendező!

Az Oscar-jelölt színész ezúttal a kamera másik oldalán próbálta ki magát, ráadásul a Lost River című filmjével nem is akármilyen művet tenne le az asztalra...ugyanis elvileg egy fantasy/thrillert láthatunk majd tőle.
A film főbb szerepeiben láthatjuk majd többek között Eva Mendest, Matt Smith-t és Chistina Hendrickset is.

Magyar premierdátuma egyelőre nincs Ryan Gosling mozijának, amit egyébként ő is írt. Angliában április 24.-én érkezik.