Trailer: A Lazarus hatás

Olivia Wilde hátborzongató!

A David Gelb által rendezett filmben Olivia Wilde-ot a halálból hozzák vissza, hogy utána ő kezdjen hullákat gyűjteni, elég bizarr és brutális módokon.
Magyarországi mozipremier: Április 16.

Hírek: 2016 nyarán érkezik a The Purge 3

Az itthon A bűn éjszakája című első és A megtisztulás éjszakája: Anarchia névre hallgató folytatás után a széria trilógiává bővül

A filmet továbbra is az első két részt jegyző James DeMonaco írja és rendezi. A thriller harmadik felvonásában vélhetően ismét új szereplőkkel találkozhatunk majd.

Az eddig filmek egyébként roppant jövedelmezőek a Universal stúdió számára.
A Ethan Hawke főszereplésével készült első epizód mindössze 3 milliós költségvetés dacára világszerte nem kevesebb, mint 90 millió dollár bevételre tette szert, míg a 9 millióból készült folytatása még jobban teljesített, az meg sem állt egészen 111 millió dollárig és ami még szebbé teszi ezt az adatot az az, hogy a növekedés az USA-ban és a világ többi részén egyaránt megtörtént, így a 3. résznek fel van adva a lecke.

Az egyelőre alcím nélküli 3. rész Amerikában jövő Július elsején debütál majd a vásznakon, itthon minden bizonnyal 1-2 héttel utána láthatjuk majd.