Hírek: Gosling lehet Ford társa

Harrison Ford mellé újabb világsztár érkezhet főszereplőnek

Ridley Scott ügyvezető-producerként fog bábáskodni a legendás alkotásnak a folytatásán. Minden idők egyik legjobb sci-fijének, a Szárnyas fejvadásznak a folytatása a tervek szerint valamikor 2017 második felében kerülne a mozikba, így az idei tervezési fázist jövőre a forgatás követné.
Indiana Jones után Harrison Fordot idén egy másik legendás szerepében is láthatjuk majd visszatérni, ugyanis ismét Han Solo bőrébe bújuk majd a Star Wars 7. epizódjában. Úgy látszik a következő legendás figuráját, Rick Deckardot sem hagyja cserben és elvállalta a Blad Runner 2-t is, ahol a legújabb hírek szerint a főszereplő társa a jelenkor egyik legmenőbb színésze Ryan Gosling lesz.

Hírek: Harrison Ford ismét Rick Deckard bőrébe bújhat

Úgy látszik mégis sikerült a világhírű színészt rábeszélni, hogy vállalja el a Szárnyas Fejvadász 2-t

Minden akadály elhárítódni látszik hozzá, hogy Indiana Jones után nemsokára Han Soloként is visszatérő Ford újra egy legendás karakterének a bőrébe bújjon.
A kultikus sci-fi folytatását viszont, úgy tűnik, már nem a Ridley Scott fogja rendezni, hacsak záros határidőn belül meg nem gondolja magát és a Prometheus 2-t ódázza el emiatt.
A Blade Runner 2 forgatását a stúdió jövő nyárra tervezi, és 2017 első felében küldené a mozikba.