Hírek: Gosling lehet Ford társa

Harrison Ford mellé újabb világsztár érkezhet főszereplőnek

Ridley Scott ügyvezető-producerként fog bábáskodni a legendás alkotásnak a folytatásán. Minden idők egyik legjobb sci-fijének, a Szárnyas fejvadásznak a folytatása a tervek szerint valamikor 2017 második felében kerülne a mozikba, így az idei tervezési fázist jövőre a forgatás követné.
Indiana Jones után Harrison Fordot idén egy másik legendás szerepében is láthatjuk majd visszatérni, ugyanis ismét Han Solo bőrébe bújuk majd a Star Wars 7. epizódjában. Úgy látszik a következő legendás figuráját, Rick Deckardot sem hagyja cserben és elvállalta a Blad Runner 2-t is, ahol a legújabb hírek szerint a főszereplő társa a jelenkor egyik legmenőbb színésze Ryan Gosling lesz.

Trailer: Lost River

Ryan Gosling bemutatkozik, mint rendező!

Az Oscar-jelölt színész ezúttal a kamera másik oldalán próbálta ki magát, ráadásul a Lost River című filmjével nem is akármilyen művet tenne le az asztalra...ugyanis elvileg egy fantasy/thrillert láthatunk majd tőle.
A film főbb szerepeiben láthatjuk majd többek között Eva Mendest, Matt Smith-t és Chistina Hendrickset is.

Magyar premierdátuma egyelőre nincs Ryan Gosling mozijának, amit egyébként ő is írt. Angliában április 24.-én érkezik.

Hírek: Pitt, Bale és Gosling együtt egy filmben? Lehetséges!

Hölgyeim figyelem: Napjaink legsármosabb színészei közül 3 is egy közös alkotásban szerepelhet!

Brad Pitt, mint producer is részt vesz majd a produkcióban, aminek a címe The Big Short, ami egy könyvadaptáció lesz. Itthon a a könyv A nagy dobás - A Wall Street tartja a tétet címen jelelt meg.
A filmet afféle Wall Street farkasai és Tőzsdecápát elegyének lehet tekinteni. A sztárparádé mindenesetre már most garantált, ugyanis a 3 világhírű színész mellé még jó pár csatlakozhat a későbbiekben. Egyre többen emlegetik többek között Will Farrell és Steve Carell neveit is a filmmel kapcsolatban.