Hírek: A Pókember is Bosszúálló lesz!

A Sony és a Marvel megegyezett egymással, így már semmi akadálya, hogy Peter Parker belépjen Hulkék világába is!

A Marvel stúdiónak sikerült megegyeznie a Columba Pictures-el (Sony filmstúdiója) a Pókember kérdést illetően.
Ez a rajongóknak évek óta talán a legnagyobb vágya volt, most, már semmi akadálya nincs, hogy 2016-tól feltűnjön valamelyik Marvel szuperhős filmjében, akár már az Amerika kapitány 3-ban.
Természetesen új Pókember filmek is érkeznek majd 2017-ből, teljesen új karakterrel, így a Marc Webb féle Csoadálatos Pókember szériának szinte biztosan vége.
A különálló Spider-Man kalandokat továbbra is a Sony fogja gyártani, és forgalmazni, de biztosan átruccannak majd hozzá a már ismert Mervel hősökből is, cserébe, hogy ő is feltűnhet majd a Bosszúállókból ismert bármelyik karakter filmjében.
Így már a legtöbben csak idő kérdéseként várják, hogy a 2 stúdió bejelenti: A Pókember szerepelni fog a Bosszúállók valamelyik részében.

Hírek: A galaxis őrzői animációs sorozatot is kap

A mosómedve és társai Pókemberrel is szövetkeznek majd

Már csak 2 hetet kell várni és bemutatják a A galaxis őrzői filmet a mozikban, most újabb jó hírrel szolgálhatok a rajongóknak a szériával kapcsolatban. Érkezik ugyanis egy rajzfilmsorozat is Rocketékról.
Egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátum, de az biztos, hogy a Disney XD mesecsatornán kerül majd képernyőre. Az előzetes képekből és különböző anyagokból kiderül, hogy több szuperhős is feltűnik majd az őrzők oldalán, illetve ellenfélként. Akivel biztosan találkoznak majd Grooték az Pókember lesz. Így szinte biztosra vehető, hogy a Földre is ellátogatnak majd Lord-Starék.