Hírek: Sikeresen debütált a Breaking Bad előzménysorozata

A Better Call Saul elképesztően erős kezdéssel startolt

Az AMC csatornánk 7 milliós nézettséggel debütált a Breaking Bad úgynevezett spinoffja, aminek a központjában az anyasorozatból megismert hírhedt ügyvéd, azaz Saul Goodman áll.
Az új sorozat a megismert események előtt játszódik és mutatja be a gátlástalan, ám roppant agyafúrt és ügyes fickó ügyvéddé válásának rögös útjait.
A főszerepben természetesen ezúttal is Bob Oderkinket láthatjuk, de több karakter is tiszteletét teszi majd a Totál szívásból is.

Hírek: A Pókember is Bosszúálló lesz!

A Sony és a Marvel megegyezett egymással, így már semmi akadálya, hogy Peter Parker belépjen Hulkék világába is!

A Marvel stúdiónak sikerült megegyeznie a Columba Pictures-el (Sony filmstúdiója) a Pókember kérdést illetően.
Ez a rajongóknak évek óta talán a legnagyobb vágya volt, most, már semmi akadálya nincs, hogy 2016-tól feltűnjön valamelyik Marvel szuperhős filmjében, akár már az Amerika kapitány 3-ban.
Természetesen új Pókember filmek is érkeznek majd 2017-ből, teljesen új karakterrel, így a Marc Webb féle Csoadálatos Pókember szériának szinte biztosan vége.
A különálló Spider-Man kalandokat továbbra is a Sony fogja gyártani, és forgalmazni, de biztosan átruccannak majd hozzá a már ismert Mervel hősökből is, cserébe, hogy ő is feltűnhet majd a Bosszúállókból ismert bármelyik karakter filmjében.
Így már a legtöbben csak idő kérdéseként várják, hogy a 2 stúdió bejelenti: A Pókember szerepelni fog a Bosszúállók valamelyik részében.

Hírek: Az Alienek után újabb klasszikusokat mutatnak be újra a mozikban

Idén még 2 igazi sc-fi gyöngyszemet és minden idők (egyik) legjobb akciófilmjét is láthatjuk nagy vásznon!

A tavaly nagy sikerrel mutatták be hazánkban Ridley Scott az Alien: A nyolcadik utas: a halál című alapművét.

Idén ez folytatódik még ebben a hónapban az Alien folytatásával, azaz James Cameron rendezésében létrejött Aliens: A bolygó neve: halál című sc-fi akcióval, ami legalább olyan legendás, mint az első rész.

Márciusban pedig már egy újabb kultikus darabot fognak bemutatni a 2001: Űrodüsszeia személyében. Sokan minden idők egyik legfontosabb művének tartják a sci-fi műfaján belül a legendás Stanley Kubrik alkotását.

A Pannónia Entertainment pedig ezután sem alszik, sőt nyáron ismét támad egy az előzőekhez hasonlóan nagy kaliberű alkotás bemutatásával.

Jön ugyanis a Die Hard (Drágán add az életed!) valamikor a nyár folyamán, méghozzá felújított és tökéletes felbontásban. Bruce Willis leghíresebb karakterének első bevetését így azok is átélhetik, akik még túl fiatalok voltak (vagy meg sem születtek), hogy moziban láthassák és azok is, akiket akkor, vagy azóta rabul ejtett John McLane harca a Nakatomi toronyban és most újra megnéznék ebben a formátumban is. A filmet egyébként eredeti hanggal, felirattal vetítik majd, és egyelőre még csak a budapesti bemutatója a biztos, vidéki mozik bekapcsolódásáról egyelőre nincs hír, de ez időközben könnyen változhat.
Egy biztos: Én ott leszek, bárhol is adják majd! :)

Hírek: Pitt, Bale és Gosling együtt egy filmben? Lehetséges!

Hölgyeim figyelem: Napjaink legsármosabb színészei közül 3 is egy közös alkotásban szerepelhet!

Brad Pitt, mint producer is részt vesz majd a produkcióban, aminek a címe The Big Short, ami egy könyvadaptáció lesz. Itthon a a könyv A nagy dobás - A Wall Street tartja a tétet címen jelelt meg.
A filmet afféle Wall Street farkasai és Tőzsdecápát elegyének lehet tekinteni. A sztárparádé mindenesetre már most garantált, ugyanis a 3 világhírű színész mellé még jó pár csatlakozhat a későbbiekben. Egyre többen emlegetik többek között Will Farrell és Steve Carell neveit is a filmmel kapcsolatban.

Hírek: Rambo újra rendet tesz

Stallone még egyszer utoljára belebújik az ikonikus karakterének a bőrébe

Úgy tűnik nem a 2008-ban sikeresen fogadott John Rambo lesz a népszerű akció franchise utolsó darabja. Erre enged következtetni maga a főszereplőt alakító Stallone, aki állítólag másodmagával gőzerővel dolgozik a Rambo: Last Blood (Utolsó vérig) forgatókönyvén. (Mint ismeretes az első rész címe First Blood volt.)
A pletykák szerint Stallonen kívül Mickey Rourke is szerepelni fog valamilyen formában a filmben.

Vélhetően csak idő kérdése tehát, hogy mikor láthatjuk legendás akcióhős utolsó bevetését. Az előzetes várakozások alapján erre nagyjából 2016 végén kerülhet sor.