Hírek: Gosling lehet Ford társa

Harrison Ford mellé újabb világsztár érkezhet főszereplőnek

Ridley Scott ügyvezető-producerként fog bábáskodni a legendás alkotásnak a folytatásán. Minden idők egyik legjobb sci-fijének, a Szárnyas fejvadásznak a folytatása a tervek szerint valamikor 2017 második felében kerülne a mozikba, így az idei tervezési fázist jövőre a forgatás követné.
Indiana Jones után Harrison Fordot idén egy másik legendás szerepében is láthatjuk majd visszatérni, ugyanis ismét Han Solo bőrébe bújuk majd a Star Wars 7. epizódjában. Úgy látszik a következő legendás figuráját, Rick Deckardot sem hagyja cserben és elvállalta a Blad Runner 2-t is, ahol a legújabb hírek szerint a főszereplő társa a jelenkor egyik legmenőbb színésze Ryan Gosling lesz.

Hírek: Hivatalos! Rendezőket és dátumokat kapott az Avengers 3-4

ALL IN! Mindent belead a Marvel a Bosszúállók dupla részes eposzába

Az Amerika kapitány: A tél katonája rendezőpárosa fogja elkészíteni a Bosszúállók 3. és 4. összefüggő részeit. Joe és Anthony Russo meggyőzte a Marvel fejeseket, hogy az epikusan dupla részessé duzzasztott, ám természetesen egyszerre forgatandó Infinity War filmek jó kezekben lesznek a testvéreknél.
Az Infinity War: Part I.-et 2018 májusára, míg a Part II.-t 2019 (szintén) májusára lőtték be előzetesen a stúdiónál.

Vasember, Hulk, Fekete Özvegy, Amerika kapitány, Thor és a többiek mind életük legnagyobb kihívásával néznek majd szembe, hogy megállítsák az (Marvel) Univerzum egyik legerősebb antihősét. Thanost pedig nem más, mint Josh Brolin fogja alakítani.

Hírek: Ethan Hawke is csatlakozott A hét mesterlövész új verziójához

Danzel Washington és Chris Pratt után újabb remek színész csatlakozott a projekthez

Washington után Hawke megszerzésében is fontos szerepe lehetett Antoine Fuquának. A rendező ugyanis korábban mind a két színésszel együtt dolgozott a zseniális Kiképzésen, amiért Denzel Washington és Ethan Hawke is Oscar-díjra volt jelölve, előbbi be is zsebelte a szobrocskát. Mellettük Hollywood egyik legfelkapottabb arca, Chris Pratt is csatlakozott a stábhoz.

A hét mesterlövész újkori változatának a forgatását 1 éven belül szeretnék megvalósítani.

Hírek: Bruce Willis a Broadway-n!

A világhírű filmsztár kipróbálja magát a színpadon is

Stiphen King Tortúra című regényének (amiből korábban filmváltozat is készült) a színpadi változatában fog szerepelni az elsősorban akcióhősként számon tartott Bruce Willis.
A színész így nagy színpadon ezzel fog debütálni, nem is akárhol fogják játszani a darabot. A helyszín a világhírű new york-i Broadway-n lesz.
A bemutató egyelőre elég messze van, de az előzetes tervek szerint 2016 őszén mutatnák be a Will Frears által rendezett adaptációt.

Csatlakozz a Filmplacc Facebook oldalához plusz tartalmakért!

Mostantól az filmelőzetesek nagy része ott fog kizárólag megjelenni!

Nehogy lemaradj a legújabb trailerekről! Március elsejétől a legtöbb előzetes már alapból ott fog landolni a Filmplacc.hu FB oldalán.
Ezért is érdemes beállítani az oldal követését, amit egy szimpla Lájkolással meg is tudtok oldani, továbbá Feliratkozással.

(Ha esetleg Facebook-on könnyebben megy nektek: https://www.facebook.com/pages/FilmPlacchu/825803077458421?fref=ts)

Csatlakozz, hogy le ne maradj a friss hírek mellett a legújabb előzetesekről sem!

A Filmplacc.hu honlap jobb oldalán kattints a FELIRATKOZÁS-ra! ;)

Hírek: Harrison Ford ismét Rick Deckard bőrébe bújhat

Úgy látszik mégis sikerült a világhírű színészt rábeszélni, hogy vállalja el a Szárnyas Fejvadász 2-t

Minden akadály elhárítódni látszik hozzá, hogy Indiana Jones után nemsokára Han Soloként is visszatérő Ford újra egy legendás karakterének a bőrébe bújjon.
A kultikus sci-fi folytatását viszont, úgy tűnik, már nem a Ridley Scott fogja rendezni, hacsak záros határidőn belül meg nem gondolja magát és a Prometheus 2-t ódázza el emiatt.
A Blade Runner 2 forgatását a stúdió jövő nyárra tervezi, és 2017 első felében küldené a mozikba.

Hírek: Lesz új Alien

A Fox hivatalosan is bejelentette, hogy új részt kap a legendás űrhorror

Méghozzá olyan mester fogja elkészíteni, aki az egyik legerősebb tagja a sci-fi új hullámának.
Neill Blomkamp rendezte ugyanis a zseniális District 9-et, valamint a Matt Damonos Elysiumot, idén pedig a Chappie című robotos filmmel jelentkezik.

A dél-afrikai direktor többször és több helyen is beszélt már róla, hogy mekkora rajongója az Alien franchisenak, és folyamatosan az jár a fejében, hogy egyszer majd bizony ő is készít hozzá tartozó epizódot.

A Fox stúdió vette is a lapot, és kapott a tehetséges filmes által felkínált lehetőségre. Blomkamp több saját maga által készített koncepció rajzot is közzétett azóta a saját twitterén és egyéb médiumokban.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy Sigourney Weavert sikerül-e meggyőzni, hogy térjen vissza az Alien 5 kedvéért Ripley bőrébe. Ebben talán egyedül Ridley Scott segíthet majd, aki jelen lesz a produkció mellett, mint producer, az ő kedvéért talán még a színésznő is elgondolkodik majd egy esetleges visszatérésen.