Hírek: Mikor láthatjuk a Prometheus és a Blade Runner folytatásait??

Ridley Scott beszélt a jövőbeli terveiről

A brit zseni beszámolt róla, hogy a decemberben bemutatásra kerülő Exodus után a The Martian(magyarul: A marslakó) című sci-fit fogja elkészíteni, melynek a főszerepét Matt Damon fogja alakítani. A rendező azt is elárulta, hogy szeretné a filmet Budapesten és Jordániában leforgatni.

Ezután arról beszélt Scott, hogy már a Szárnyas fejvadász és a Prometheus folytatásának is kész van a forgatókönyve, és ahogy kifejtette, mind a kettőé eszméletlen jó.

A direktor először vélhetően a Blade Runner 2.-t forgatná le, hogy Harrison Ford még minél jobban bírja fizikailag a forgatással járó nehézségeket, amik leghamarabb 2016-ben kezdődhetnének, egy esetleges 2017-es bemutatással.

A Prometheus rajongóinak így minden bizonnyal még évekig kell várniuk mire ismét az Alien univerzumhoz vezet a direktor útja. Előreláthatólag így 2017 előtt semmiképpen sem láthatjuk majd Shawék új kalandját.

Box Office: Leáldozott a Feláldozhatóknak

Stallone és csapata elhasalt a pénztáraknál

Hogy mi lett volna A feláldozhatók 3. részének a szereplése abban az esetben, ha hetekkel a bemutató előtt nem kerül ki a stúdióból egy DVD minőségű kópia már sosem tudjuk meg. Viszont a végeredményt tudjuk. Gyászos szereplés. Stallone, Jason Statham, Schwarzenegger, Dolph Lungdren, Jet Li, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Harrison Ford és Mel Gibson főszereplésével készült old school akcióorgia mindössze a 4. helyen nyitott a tengerentúlon és 1 hét elteltével még csak a 20 millió körül jár.
A 90 milliós költségvetés az USA-ban már biztosan nem térül meg, a károkat elsősorban Európa (ahol még az öreg akció ikonok ma is népszerűek) és Ázsia enyhítheti majd a Lionsgate számára.
Itthon e hónap 28-ától fizethet be rá a mozikban az, akit még érdekel egy letűnt kor akcióhősei.

Hírek: Visszatér Han Solo a Star Wars forgatására

Felépült Harrison Ford a lábsérüléséből

Visszatért a sikeres lábműtéte után Ford a Star Wars 7. részének a forgatására. A 72 éves sztár még június 12.-én sérült meg forgatás közben, és dőlt ki 2 hónapra. J.J. Abramsék akkor átvariálták a jelenetek felvételének sorrendjét, amíg a legendás űrcsempész felépül. Nos ez megtörtént és napokon belül csatlakozik a stábhoz a veterán színész.