Hírek: Ethan Hawke is csatlakozott A hét mesterlövész új verziójához

Danzel Washington és Chris Pratt után újabb remek színész csatlakozott a projekthez

Washington után Hawke megszerzésében is fontos szerepe lehetett Antoine Fuquának. A rendező ugyanis korábban mind a két színésszel együtt dolgozott a zseniális Kiképzésen, amiért Denzel Washington és Ethan Hawke is Oscar-díjra volt jelölve, előbbi be is zsebelte a szobrocskát. Mellettük Hollywood egyik legfelkapottabb arca, Chris Pratt is csatlakozott a stábhoz.

A hét mesterlövész újkori változatának a forgatását 1 éven belül szeretnék megvalósítani.

Hírek: 2016 nyarán érkezik a The Purge 3

Az itthon A bűn éjszakája című első és A megtisztulás éjszakája: Anarchia névre hallgató folytatás után a széria trilógiává bővül

A filmet továbbra is az első két részt jegyző James DeMonaco írja és rendezi. A thriller harmadik felvonásában vélhetően ismét új szereplőkkel találkozhatunk majd.

Az eddig filmek egyébként roppant jövedelmezőek a Universal stúdió számára.
A Ethan Hawke főszereplésével készült első epizód mindössze 3 milliós költségvetés dacára világszerte nem kevesebb, mint 90 millió dollár bevételre tette szert, míg a 9 millióból készült folytatása még jobban teljesített, az meg sem állt egészen 111 millió dollárig és ami még szebbé teszi ezt az adatot az az, hogy a növekedés az USA-ban és a világ többi részén egyaránt megtörtént, így a 3. résznek fel van adva a lecke.

Az egyelőre alcím nélküli 3. rész Amerikában jövő Július elsején debütál majd a vásznakon, itthon minden bizonnyal 1-2 héttel utána láthatjuk majd.