Érdekesség: Tony Starktól kapott Vasember kart egy kisfiú

Robert Downey Jr. személyesen adott egy robotkart egy kéz nélkül született gyereknek

A Collective Project jóvoltából egy születési rendellenesség miatt jobb felkar nélkül született fiú bionikus robotkart kapott ajándékba. A 7 éves Alex ezt a rendkívüli ajándékot ráadásul nem mástól vette át, mint a Vasembert megformázó Robert Downey Jr.-tól, aki erre az időre újra Tony Stark bőrébe bújt.

Érdekesség: Szépen halad az Avatar World építése

James Cameron világa hamarosan megelevenedik Dinsey Worldben

Ebben a kis videóban személyesen James Cameron figyeli, hogyan haladnak a Dinsney World alkotói. Pandora világának a megalkotása lesz a park eddigi legnagyobb és legköltségesebb beruházása. A tervek szerint 2017 nyarán fogják átadni a nagyközönség számára.

Ellátogatnál te is Pandorára? :)

Érdekességek: Hogyan változott az ideális nő képe az elmúlt korszakokban

Ez a zseniális videó bemutatja, hogy az elmúlt 3000 év során, hogy néztek ki a tökéletes nők, és persze, hogy mi a mai ideál

Kíváncsi rá, hogy milyen női formáért voltak oda az egyiptomi férfiak, vagy a görögök. És arra, hogy a reneszánsz korában a plusz kilók kifejezetten előnynek számítottak, vagy arra, hogy a 20. században mennyi változáson ment át a női társadalom a külsőt ideált tekintve?!
Nos, ezt most mindet megtudhatja ebből a videóból, és persze azt is, hogy a mai korban mi számít a mércének a hölgyek testalkatát illetően. Kellemes szórakozást a női formák megfigyeléséhez!

Egyet azonban nem árt leszögezni: Minden nő a természetéből fakadóan gyönyörű, uraim ezt nem árt az eszükbe vésni! :)

Hölgyeim és uraim, íme a mai kor nőideálja! ;)