Box Office: Új taggal bővült a milliárdosok tábora

A Halálos iramban új epizódja minden eddigi résznél sikeresebb

Megvan 2015 első filmje, ami átlépte a mágikus 1 milliárd dolláros bevételi álomhatárt.

Vin Diesel, Jason Statham, Paul Walker és Michelle Rodriguez főszereplésével készült autós akciómozi jelenleg 1.25 milliárd ropogós zöldhasúnál tart a pénztáraknál. Ebből csak az USA és Kanada 303 millióval vette ki eddig a részét.
Ezzel James Wan filmje lett a 20., mely csatlakozott a 'Milliárdosok klubjába'.
Jelenleg minden idők 6. legtöbb bevételénél tart, de már csak idő kérdése, hogy mikor fogja megelőzni az 5. helyen tanyázó Jégvarázst, de a 4. helyen lévő Harry Potter utolsó felvonása sem érezheti magát tökéletes biztonságban a maga 1 milliárd és 342 milliójával.
A lista első helyén egyébként továbbra is az Avatar tartózkodik beton biztosan. James Cameron 2009-es scifije 2,79 milliárd dollárt hozott össze a nagyvásznakról.

Érdekesség: Szépen halad az Avatar World építése

James Cameron világa hamarosan megelevenedik Dinsey Worldben

Ebben a kis videóban személyesen James Cameron figyeli, hogyan haladnak a Dinsney World alkotói. Pandora világának a megalkotása lesz a park eddigi legnagyobb és legköltségesebb beruházása. A tervek szerint 2017 nyarán fogják átadni a nagyközönség számára.

Ellátogatnál te is Pandorára? :)

Box Office: A Transformers 4 átlépte az 1 milliárd dolláros határt

Michael Bay másodszor juttatta be az alakváltókat a milliárdosok klubjába

A Transformers 3. részével került be először a direktor ebbe az elit társaságba. Eddig összesen 19 filmnek sikerült, több, mint 1 milliárd dollárt termelni a mozipénztáraknál.
A Hold sötét oldalánnal meg sem állt egészen 1,123 milliárd dollárig, amivel jelenleg az impozáns 7. helyet foglalja el a listán. Az új rész egyelőre 5 millióval lépte át a bűvös határt.

A listát egyébként 2 James Cameron alkotás vezeti. A Titanic(1997-ből), és az abszolút első Avatar, a maga 2,79 milliárdos bevételével. A dobogó harmadik fokát pedig a Bosszúállók foglalja el.