Hírek: Az Alienek után újabb klasszikusokat mutatnak be újra a mozikban

Idén még 2 igazi sc-fi gyöngyszemet és minden idők (egyik) legjobb akciófilmjét is láthatjuk nagy vásznon!

A tavaly nagy sikerrel mutatták be hazánkban Ridley Scott az Alien: A nyolcadik utas: a halál című alapművét.

Idén ez folytatódik még ebben a hónapban az Alien folytatásával, azaz James Cameron rendezésében létrejött Aliens: A bolygó neve: halál című sc-fi akcióval, ami legalább olyan legendás, mint az első rész.

Márciusban pedig már egy újabb kultikus darabot fognak bemutatni a 2001: Űrodüsszeia személyében. Sokan minden idők egyik legfontosabb művének tartják a sci-fi műfaján belül a legendás Stanley Kubrik alkotását.

A Pannónia Entertainment pedig ezután sem alszik, sőt nyáron ismét támad egy az előzőekhez hasonlóan nagy kaliberű alkotás bemutatásával.

Jön ugyanis a Die Hard (Drágán add az életed!) valamikor a nyár folyamán, méghozzá felújított és tökéletes felbontásban. Bruce Willis leghíresebb karakterének első bevetését így azok is átélhetik, akik még túl fiatalok voltak (vagy meg sem születtek), hogy moziban láthassák és azok is, akiket akkor, vagy azóta rabul ejtett John McLane harca a Nakatomi toronyban és most újra megnéznék ebben a formátumban is. A filmet egyébként eredeti hanggal, felirattal vetítik majd, és egyelőre még csak a budapesti bemutatója a biztos, vidéki mozik bekapcsolódásáról egyelőre nincs hír, de ez időközben könnyen változhat.
Egy biztos: Én ott leszek, bárhol is adják majd! :)