Box Office: A teknősök leszorították a Galaxis őrzőit

Erősen nyitottak a nindzsák, a viharos katasztrófafilmnek esélye sem volt. Az új táncos film pedig csúnyán leszerepelt

4 nagyszámú forgalmazásban megjelent premier volt a múlt héten Észak-Amerikában, ezek közül volt ami nagyon jól teljesített és volt, ami nagyon gyengén.

A legjobban a Tini Nindzsa Teknőcök nyitott, aminek sikerült még első helyen nyitnia az amerikai mozikban, leszorítva ezzel az egy héttel korábbi befutót, a Galaxis őrzőit. A 65 milliós nyitóhétvégére egy rossz szava sem lehet a filmet bemutató Paramount stúdiónak.
Nem úgy a legújabb Step Up epizódnak, ami így könnyen lehet, hogy az utolsó is lesz a franchise történetében. A Step Up All In mindössze 6,5 milliós startra volt képes, amire nem lehetnek túl büszkék az alkotók.

A vihar magja című filmet sem fogja kitenni a vitrinbe a Warner Bros. A 18 milliós kezdés viszont az 50 milliós költségvetés tudatában azért katasztrófának közel sem tekinthető.
Az új Helen Mirren mozi a 4. helyen nyitott 11 milliót bezsebelve. A The Hundred-Foot Journey című film ezzel megelőzte például az előbb említett táncfilmet is, ami már csak azért is nagy szó, mert egy 22 millió dollárból készült drámáról van szó.

Ajánló
Kommentek
  1. Én