Trailer: Air

A Walking Dead alkotója sci-fivel jelentkezik

Robert Kirkman a híres zombie sorozat egyik atyja ezúttal egy sci-fi thrillert készített. A rövid szinopszis szerint a jövőben járunk, ahol a Föld atmoszférája megszűnt, így a bolygó felszíne lakhatatlanná vált. A túlélők lefagyasztva várják, hogy a fenti levegő ismét belélegezhető legyen. Rájuk pedig amolyan gondnokok vigyáznak, akik a helyzetbe kezdenek beleőrülni. A főszerepekben a szintén Walkind Deadből is ismert Norman Reedust, valamint Djimon Hounsout láthatjuk majd.

Hírek: Összeeresztik a 2 legendás rajzfilmcsaládot

Avagy jön Homer Simpson és Peter Griffin csatája

Igen, végre jön a várva várt "összecsapás" a 2 népszerű család között, azaz a FOX csatorna egymásnak ereszti a 2 zászlóshajóját. A Simpson család és a Family Guy az utóbbi sorozatnak az évadnyitó epizódjában fog megmérkőzni(és persze barátkozni) egymással, mégpedig egy dupla rész keretén belül.

A Simpson család már a 25. évadot is meghaladta, ám továbbra is töretlen a népszerűsége, a kezdetektől fogva. A Seth MacFarlane által életre keltet Family Guy szénája nem állt túl rózsásan az első pár évad során, aztán azonban egyre szélesebb kör talált rá, és mára igazi kult sorozattá avanzsálódott.

Homérék tehát a Family Guy 13. évadnyitó (dupla)epizódjában teszik majd tiszteletüket Griffinéknél (mondhatjuk akár fordítva is, mert Peterék látogatnak el Springfieldre a sztori szerint), amelynek az amerikai bemutatója szeptember 28-án lesz.

Íme egy 5 perces kedvcsináló a világraszóló ütközetről:

Hírek: A galaxis őrzői animációs sorozatot is kap

A mosómedve és társai Pókemberrel is szövetkeznek majd

Már csak 2 hetet kell várni és bemutatják a A galaxis őrzői filmet a mozikban, most újabb jó hírrel szolgálhatok a rajongóknak a szériával kapcsolatban. Érkezik ugyanis egy rajzfilmsorozat is Rocketékról.
Egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátum, de az biztos, hogy a Disney XD mesecsatornán kerül majd képernyőre. Az előzetes képekből és különböző anyagokból kiderül, hogy több szuperhős is feltűnik majd az őrzők oldalán, illetve ellenfélként. Akivel biztosan találkoznak majd Grooték az Pókember lesz. Így szinte biztosra vehető, hogy a Földre is ellátogatnak majd Lord-Starék.

Trailer: Tusk

Ebben az érdekesnek ígérkező horrorban, nemcsak Justin Long bajsza lesz félelmetes

Kevin Smith a Red State után ismét R-kategóriás filmet forgatott. Az új horrorjában Justin Long küzd majd az életéért egy eszelős pszichopata karjai között, aki kénye kedvére kínozza őt. Long mellett feltűnik még a Hatodik érzék óta felcseperedő Haley Joel Osment, a Tarantino filmekből is ismert Michael Park és a gyönyörűséges Genesis Rodriguez is.

Magyar bemutatóról egyelőre nincs információ.

Mozi premier(USA): Szeptember 19.

Trailer: A hobbit: Az öt sereg csatája

Megérkezett a GYU előzménytrilógiája utolsó darabjának rövid kis kedvcsinálója

Peter Jackson is elérkezik lassan oda, hogy George Lucashoz hasonlóan elmesélje legendás trilógiájának az előzményeit. Az már most biztos, hogy akárcsak a Star Wars esetében, úgy a Hobbit 3 része sem közelíti meg minőségben a Gyűrűk Ura epizódjait...közel sem. Ettől függetlenül kegyetlen sok pénzt fial az új-zélandi rendező és a stúdió számára, így vélhetően most is nagyon sokan kíváncsiak lesznek, hogyan is alakul a törpök, Bilbao, Samug, Gandalf, a tündék és az emberek sorsa Középföldén, mielőtt Frodóhoz kerülne az Egy gyűrű.

Mozi premier(Magyarország): December 18.

Trailer: Mad Max: Fury Road

Büntet az első előzetese az új Őrült Maxnek

George Miller pontosan 30 évvel a Mad Max 3. része után ismét új Mad Max résszel jelentkezik, természetesen most is elsősorban Ausztráliából.

A most kiadott első kedvcsináló arról már árulkodik, hogy akcióból biztosan nem lesz hiány, remélhetőleg a hangulata is felér majd, vagy legalább megközelíti a Mel Gibsonos kultikus trilógiát.
A főszereplőt, azaz Max-et ezúttal Tom Hardy fogja alakítani, az oldalán pedig olyan színésznők fognak feltűnni többek között, mint Charlize Theron, Rosie Huntington-Whiteley, vagy éppen Lenny Kravitz lánya, Zoé Kravitz.
Magyar megjelenésről egyelőre szó sincs, de minden bizonnyal mi is, ahogy a Világ nagy része jövő májusában láthatjuk majd az apokaliptikus akciófilmet.

Mozi premier(USA, Anglia): 2015 Május 15.

BoxOffice: Lucy szenzációsan nyitott

Luc Besson Scarlett Johansonnal nagyot fogott

A francia író/rendező/producer mogul ismét jó lóra tett. A Vérmesék gyengébb szereplése utána ismét letarolta az amerikai mozikat új akciófilmjével. Ami nem sikerült Robert DeNiro és Michelle Pfeiffer segítségével az most kamatostól bejött a Fekete Özveggyel.

A Lucy 44 millió dollárral nyitott az első hétvégéjén, ami a legtöbb blockbasternek is kiváló teljesítmény lenne, de mivel a sc-fi akció "mindössze" 40 millió dollárba (+marketing) került Bessonéknak, így még nagyobb lehet az örömük, az Universal stúdióval együtt.
A Lucyben a főszereplőt Scarlett Johansson alakítja, mellette pedig láthatjuk még Morgan Freemant is.

Mozi premier(Magyarország): Augusztus 7.